onsdag

Redaksjonen

Redaktør: Arnfinn Pettersen
Knokkelklangs redaktør Arnfinn Pettersen (f. 1969) er utdannet folklorist og selverklært vampyrolog. Han har skrevet boken Vampyr! Blodsugende lik i litteratur og tradisjon (Humanist forlag 2003, ny utgave 2009) og har redigert bøker om alt fra konspirasjonsteorier til humanistisk konfirmasjon. Til daglig er han redaktør for tidsskriftet Humanist og han skriver bloggene Den Tvilsomme Humanist og The Dodologist. Han kjemper fornuftens sak i Skepsis og stuller og steller med Kjettersk kjeller.

Aleksandra Mazurek Søderlind
Aleksandra (f. 1978) er utdannet bokorm (eller filolog med fokus på nordisk middelalder). Pensjonert svartmetallmusiker og aspirerende DJ. Skeptiker med sans for bisarre ideer og eksentrisk kunst. Kaffe og malurt. Orkideer og påfuglfjær. Katter og alt som er tweedgoth. Skriver bloggen Mju! Oversetter nå og da. Jobber til daglig som lærer og veileder.

Bjørn Are Davidsen
At Bjørn Are Davidsen (f. 1958) er sivilingeniør, har ikke hindret ham fra tilleggsutdannelser i sosialantropologi og pedagogikk. Er kjent for å stikke hodet fram i de pussigste sammenhenger, stort sett uten hjelm. Han har skrevet bøkene Da kvinnen fikk sjel – og andre historier (Luther forlag 1998), Da Vinci dekodet (Lunde forlag 2005, revidert og utvidet utgave 2006) og Svar Skyldig – om nye ateister og new age (Lunde 2007), og har bidrat til flere antologier på Humanist og Lunde forlag. Rykter vil ha det til at han skriver bloggen Dekodet alene. Til daglig arbeider han med innovasjon i Telenor.

Kristian A. Bjørkelo
Hr. Bjørkelo (f. 1978) er folklorist av utdanning, utøvande frilansskribent og livssynsmessig vrang. Som fast redaksjonsmedlem for Pegasus, redaktør for nyhendesida n4f.no, og bidragsytrar til mellom anna Fri Tanke og Forskning.no, opererer han der populærkultur, det politiske, og det absurde møtast. Han er hovudansvarleg for det burleske selskapet Absalong i Bergen og er til dagleg tilsett ved Universitetet i Bergen, der han forlystar seg med byråkratiske gjeremål. Han kjemper ein dagleg kamp mot pandaenes komande terrorvelde, Pandamonium, og bloggar tidvis om dette og anna svada på Ïa! Ïa! Hastur Fthaghn!

Didrik Søderlind
Hr. Søderlind (f. 1971) avbrøt universitetsstudiene for å være redaksjonssekretær i det biologiske fagtidsskriftet Playboy. Han kompenserer for sin mangel på fjonge akademiske titler ved å eie flere plagg i tweed, hvorav minst ett er i ferd med å bli riktig støvete. Han har mange års fartstid som blad- og internettsmører, med kultur, religion og vitenskap som spesialfelter, men arbeider for tiden som rådgiver for Human-Etisk Forbund. Han vet mer om HP Lovecraft enn noe menneske har godt av og er initiativtager til og overdikador for Kjettersk kjeller.

Ingen kommentarer: