onsdag

Nr. 2


Det er snart jul. Om ikke lenge kommer nissen med pakker til alle oss snille barna. Eller kanskje ikke? Har han ikke vært hos dere heller på mange år?

Vår mann Kristian "Dickens" Bjørkelo har satt seg fore å finne ut hva som er skjedd. Han sporet opp St. Nick på en av Bergens mer tvilsomme skjenkesteder – og fikk ham til å fortelle den tragiske historien om en mann som ikke var helt den han gav seg ut for. Og som ikke tålte møtet med moderne mediers avslørende metoder.

Dessuten forteller Didrik Søderlind historien om da Jorden ble flat og Arnfinn Pettersen avslører at Bram Stokers Dracula slett ikke er basert på Dracula, den altfor mye omtalte Vlad Tepes.

Sistnevnte (Pettersen altså, ikke Tepes) har dessuten lagt all fornuft til side og forsøkt seg på en gjendiktning av selveste Chesterton.

Og vi har sluppet Bjørn Are Davidsen løs i fri dressur, for å skrive om den mest knoklete av alle klanger, Emerson, Lake & Palmers Brain Sallad Surgery. (Og nei, vi visste virkelig ikke hva vi gjorde.)

Uansett: Vi har gleden av å lansere Knokkelklang nr. 2, slik at våre utallige lesere skal ha noe å glede seg over når ribben er fortært og akevitten har sløvet deres kritiske sans tilstrekkelig.


Og innholdet er som følger:

Ei ny julesoge
Knokkelklang får julenissen i tale
Av Kristian ”Dickens” Bjørkelo

Dracula vs. Dracula
Suger Bram Stokers vampyr historisk blod fra Vlad Tepes?
Av Arnfinn Pettersen

In the Moog for Giger
Brain Salad Surgery dissekert
Av Bjørn Are Davidsen

Da Jorden ble flat
1828: Året man endelig fikk en kant å seilte utenfor
Av Didrik Søderlind

Elegi på en landsens kirkegård
Chesterton gjendiktet
Av Arnfinn Pettersen

***

Vi håper dere vil finne noe å hygge dere med. Og vi ønsker aller våre trofaste lesere en aldeles strålende jul. Husk å overdrive!

Ingen kommentarer: